Aiden Starr regizează primul film bisexual pentru Evil Angel

Aiden Starr regizează primul film bisexual pentru Evil Angel www.flystudio.ro

Ca actriţă, Aiden Starr le-a încercat pe toate: inter-rasial, sado-maso, girl-on-girl şi multe altele. Ca regizor însă, filmul Bisexual Pick Ups reprezintă o premieră pentru casa de producţie Evil Angel, cu care Starr are contract.
Segmentul bisexual este într-o dezvoltare permanentă, iar numărul persoanelor care urmăresc astfel de producţii este şi el mai mare, spun reprezentanţii companiei. Lansarea unui astfel de film reprezintă, deci, un pas firesc şi o dovadă de atenţie asupra nevoilor pe care le au fanii.
„Am vrut să arăt cum fac sex prietenii mei în viaţa reală. Am pus la punct câteva scenarii de role-play care reflectă personalitatea participanţilor, rezultând imagini care ilustrează cum fac sex aceşti oameni frumoşi acasă”, povesteşte Aiden Starr.
Fiecare scenă este un menaje a trois, cu secvenţe hadcore de sex oral şi anal, iar unul dintre personaje este inspirat chiar de Aiden. „Mona Wales este un fotograf uşuratic, bazat în mare parte pe personalitatea mea. Îi place să facă sex fără reguli. În cultura pornografică actuală, performerilor li se spune ce este straight, ce este gay, ce e bine şi ce e rău. Eu aleg să nu îmi definesc actorii. Îi las pe ei să îmi spună cu cine vor să facă sex”, explică regizorul.
Filmul este disponibil începând cu 17 august.

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Pregătiri pentru Canada. QUEBEC EXPO 2015 va avea loc în perioada 6-9 august

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust