Automate cu jucării sexuale

Automate cu jucării sexuale www.flystudio.ro

Ne place sau nu să recunoaştem, unii dintre noi suntem singuri de ceva vreme. Şi dacă din punct de vedere sentimental nu simţim lipsa unui partener, pe plan fizic se simte un dezechilibru. Jucăriile sexuale sunt cel mai bun înlocuitor al partenerului sexual şi nu numai atât, cu ele ajungi sigur la orgasm, le controlezi cum vrei, le setezi la vibraţia potrivită, le foloseşti când simţi nevoia, fără să fie nevoie să le rogi. În plus, le poţi folosi şi cu partenerul/ partenera ta, pentru a condimenta viaţa sexuală.
Jucăriile sexuale se găsesc la sex-shop sau pe site-urile de profil şi, mai nou, la automate. Cine doreşte o jucărie care să-i aducă plăcere în pat, trebuie doar să bage fisele în automat şi o vor primi, în loc de cafea.
Un astfel de automat chiar există, dar nu la noi în ţară, ci în Philadelphia, SUA, şi este primul aparat din lume care comercializează jucării sexuale, fiind preferat de cumpărători, care nu mai trebuie să se legitimeze atunci când vor să achiziţioneze un dildo sau un vibrator. Pinkbow, automatul cu jucării sexuale, a fost lansat de antreprenorii Vaughn Sandman şi Dean Kitagawa, în ideea de a încuraja cuplurile să dea frâu liber fanteziilor în pat. Aceştia oferă garanţia că aparatele lor sunt discrete, sigure şi amuzante. Jucăriile oferite de acest aparat sunt felurite, de la prezervative, la vibratoare tridimensionale cu laser şi muzicale.
Aparatele vor fi amplasate în jurul barurilor şi cluburilor, acolo unde se presupune că minorii nu au acces.
Cumpărătorii pot folosi atât bani cash, cât şi cărţi de credit.

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Pregătiri pentru Canada. QUEBEC EXPO 2015 va avea loc în perioada 6-9 august

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust