Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust www.flystudio.ro

Zero Tolerance, compania care a semnat luna trecută un contract cu actriţa Kendra Lust pentru realizarea unei linii personalizate de accesorii sexuale pentru bărbaţi, a dat publicităţii un clip care arată cum s-a realizat mulajul după sânii generoşi ai starletei MILF.
Clipul, care poate fi accesat pe pagina oficială a producătorului, va face cu siguranţă deliciul fanilor. „Îmi respect fanii şi de aceea nu aş vrea să fiu asociată decât cu cei mai buni din industrie. Suntem siguri că vor fi încântaţi”, a spus actriţa.

Potrivit reprezentanţilor companiei Zero Tolerance, Kendra Lust este cea mai sexy MILF şi cel mai mare star al momentului în industria adult, de aceea a fost aleasă pentru realizarea accesoriilor erotice. „Kendra aduce un alt nivel de clasă şi profesionalism în orice face. E uşor de înţeles de ce o iubesc fanii. Suntem bucuroşi că lucrăm cu un star adult ultra-popular şi ştim că aceste produse vor avea mare succes.”, a declarat Dom B., director de producţie la Zero Tolerance. Perfect Stroke, primul produs realizat de companie după mulajul unei starlete, este disponibil în trei variante de senzaţii: vaginal, anal şi oral

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Liber pe piaţă pentru Viagra femeilor