CAMGIRLS. Ce înseamnă să fii model de videochat

CAMGIRLS. Ce înseamnă să fii model de videochat

Termenul de camgirl devine tot mai popular, odată cu industria care se dezvoltă masiv în această direcție. Un cuvânt care până în urmă cu câțiva ani nu însemna mai nimic, cel puțin în România, și care era înțeles doar în tenta lui negativă, reprezintă acum o meserie spre care se îndreaptă un număr impresionant de fete.
CAMGIRL sau MODEL DE VIDEOCHAT definește fetele care oferă conversații sau showuri prin intermediul camerelor web și care câștigă bani din această activitate, fie ea independentă sau prin intermediul unui studio. Show-urile au de cele mai multe ori conotație sexuală, dar nu se rezumă la asta și există și clienți care apelează la modele pentru a suplini golul dat de lipsa familei sau a prietenilor.
Cei care lucrează în videochat își asigură veniturile în principal din discuții în privat cu clienții plătitori. Taxarea se face de regulă la minut, dar există și alternative, cum ar fi pachete de 10/20 de minute, de o oră, care se achizionează ca întreg. Aici intervine talentul fiecărui model, care trebuie să convingă milioanele de vizitatori ai site-urilor de profil să își facă un cont și „să cumpere” o discuție în privat cu ele. Comisioanele variază de la un website la altul. În unele situații, modelele sunt plătite ca procent din sumele încasate de la clienții din privat, altele au o taxă fixă sau target-uri din care pot câștiga mai mult dacă le ating și le depășesc.
Modelele au posibilitatea să lucreze de acasă sau printr-un studio de videochat. În prima variantă, comisionul obținut de pe platforma pe care activează le revine în totalitate. În cel de-al doilea caz, o parte din bani revin studioului, care asigură însă toate resursele necesare și promovarea. Avantaje există, așadar, în ambele situații.
În videochat, modelele nu sunt obligate să facă ceva ce nu vor. Fiecare camgirl stabilește care sunt limitele personale, iar show-urile și discuțiile vor fi făcute în concordanță cu asta. Cele mai multe fete folosesc jucării sexuale, se dezbracă sau se ating în fața camerei. Fiecare face uz de propriul talent pentru a aduc plăcere celui care o privește. Există, de asemenea, modele care limitează partea sexuală a acvitității și se orientează pe discuții.
Pentru a documentare artistică, vă recomandăm filmul Cam Girl!

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust

Liber pe piaţă pentru Viagra femeilor