CARTEA SEXULUI ȘI A PLĂCERII

Cartea sexului și a plăcerii

Ghidul sexului de calitate pentru fiecare
Sumar:
Cartea sexului și a plăcerii este o carte pentru oamenii cu mai multe identități, mai multe niveluri de experiență și mai multe interese. Acoperind modificările sexuale de pe întreaga durată a vieții, spectrul de identitate, anatomia sexuală și bineînțeles jucăriile și produsele sexuale, acest compendium ambițios are scopul de a informa și de a inspira explorarea sexualității!

Apariție: august 2015, paperback 

“Cartea sexului și a plăcerii îți va schimba viața, dacă o vei lăsa. Fie că ești novice pe tărâmul sexului, fie că doar vrei să faci ca lucrurile să pară mai sexoase, fie că ești un părinte care vrea să-nvețe cum să vorbească cu adolescentul său, cartea e numai bună pentru tine.“ o recomandă site-ul Good Vibrations, lider în materie, al cărui scop a fost mereu să îmbunătățească sexul la oamenii de toate vârstele, sexele și orientările sexuale.

 Emily Nagoski PhD, Autoarea cărții “Orgasmul așa cum e el: Surprinzătoarea știință a sexualității femeilor”  
 “Oamenii au avut încredere in site-ul Good Vibrations pentru că de-a lungul timpului le-a adus sex de calitate și i-a educat în privința orgasmului, iar această carte este doar o consolidare a informației deja primite: este o carte tonică, pozitivă, ușor de citit și dedicată demontării tuturor miturilor cu privire la sex. Carol Queen și Shar Rednour sunt ca niște mătuși strălucitoare care ne dau sfaturi înțelepte și de la care putem învăța cu toții. Orice om ar trebui să aibă un exemplar din această carte!”

 Tristan Taormino, author, sexolog și director al volumului „Ghidul expertului în orgasmul feminin”  
“Nu e absolut nicio surpriză că Good Vibrations a publicat cea mai recentă carte despre cum-să, de-ce-să și cu-cine-să despre sex. De ani de zile, oamenii se bazează pe informațiile acestei platforme atunci când vine vorba despre produse și sfaturi care i-ar putea ajuta să-și îmbunătățească viața sexuală. Am de gând să recomand și eu această carte cât mai multor pacienți – celor timizi, celor curioși, chiar și celor care n-au păr în cap. Fiecare va găsi în această carte ceva are să-i fie de folos.”

 Marty Klein PhD, Terapuet sexual și autorul cărții „Inteligența Sexuală: Ce vrem cu adevărat de la sex și cum să obținem”
“Bărbații se simt la fel de confortabil ca și femeile atunci când citesc această carte. Trans-sexualii, homosexualii și lesbienele, toți cei care nu au găsit pe cineva care să le înțeleagă viața sexuală vor găsi în Cartea sexului și a plăcerii un prieten.  Dr. Carol Queen și Shar Rednour aduc informații fiecărei persoane în atât de multe aspecte ale experienței umane.”

 Abiola Abrams, autor al cărții of „Ghidul sacru al iubitorilor de sine-însuși”, fondatorul website-ului SacredBombshell.com
“Când am fost adolescentă, mama mea nu a avut curajul să vorbească cu mine despre sexualitate. Cartea sexului și a plăcerii va fi un ghid pentru orice femeie, de orice vârstă, care vrea să îmbrățișeze pasiunea. Plăcerea este dreptul nostru din naștere!”

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust

Liber pe piaţă pentru Viagra femeilor