Ce bărbaţi sunt buni la pat

Performanţe sexuale în lume. Ce bărbaţi sunt buni la pat

De obicei, ne alegem vacanţa în funcţie de buget, climă sau atracţii turistice. Cum ar fi însă ca data viitoare când pleci în concediu, să ai alte considerente în vedere? Noi îţi spunem care sunt cei mai buni bărbaţi între aşternuturi, iar în schimb nu vrem decât... o vedere.
Spaniolii sunt consideraţi cei mai buni amanţi pe pe glob. Pasionali, înflăcăraţi şi talentaţi în artele orale, se crede despre iberici că oferă partide de neuitat. Un sfert din populaţia Spaniei spune că acasă are parte de sex extraordinar. La un asemenea procentaj, eu mă grăbesc să îmi fac bagajele. De costum de baie nu este nevoie, pentru că sunt amenajate o mulţime de plaje pentru nudişti.
Brazilienii sunt pe locul doi, potrivit celor de la Camplace. 82% din totalul populaţiei face sex cel puţin odată pe săptămână, iar viaţa sexuală începe mult mai devreme aici.
Despre greci se ştie din Antichitate că le place sexul pervers. Fac sex în medie de 164 de ori pe an, potrivit unui studiu realizat de Durex. Le place să facă şi să vorbească deschis despre sex, iar pe noi nu ne deranjează deloc! Şi cum ţara nu o duce prea bine acum, nu ar strica să mergi acolo în vacanţă. Tu ajuţi economia, iar ei în schimb îţi potolesc libidoul.
Amanţii italieni sunt recunoscuţi pentru performanţele lor sexuale. Peste 60 % dintre femei şi bărbaţi deopotrivă spun că au o viaţă sexuală grozavă. Bravo lor!
Elveţienii ştiu tot ce este de ştiut. Educaţia sexuală începe la grădiniţă, iar până când ajung adulţi, sexul nu are niciun secret pentru ei. Peste un sfert dintre femeile din Elveţia spun că viaţa lor amoroasă este excelentă.
Olandezii sunt deshişi pentru orice experienţă. Ţara lalelor este una dintre cele mai libertine în materie de sex, iar asta se reflectă şi în gradul de satisfacţie a locuitorilor. 
www.flystudio.ro Studio Videochat Constanta

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust

Victoria Rae Black: economia porno îşi revine