Crista Anne, femeia care recunoaște online că se masturbează

Crista Anne, femeia care recunoaște online că se masturbează  
Orice om care are o anumită educație sexuală sau a trecut printr-o terapie sexuală probabil a auzit despre semeni de-ai lor care au probleme cu orgasmul și trec din cauza asta pe anti-depresive. Disfuncțiile sexuale pot fi ele însele un efect – sau chiar un diagnostic – al depresiei.  Bloggerița Crista Anne ne contrazice! Prin blogul său  #OrgasmQuest aduce lumină asupra depresiei și efectelor sexuale, iar vorbele ei inteligente sunt citite/auzite de foarte mulți oameni, în locuri cât mai surprinzătoare. Dacă n-o cunoașteți pe Crista Anne încă, iată biografia ei (împrumutată de pe website-ul ei, firește, cristaanne.com):
Crista Anne lucrează în diverse sfere ale sexualității de 14 ani, este o hedonistă progresivă, mamă cu orientări pozitive și o feministă convinsă. Iubitoare de lucruri lucioase, curcubee și cafea, o puteți găsi ca @Pinkness pe twitter.

CQ: În primul rând… felicitări pentru ce faci! Sunt mișcată nu numai de faptul că ai creat OrgasmQuest, dar și de faptul că foarte puțini sunt oamenii care chiar au Orgasm.
CA: Natura virală a site-ului meu mă depășește. Atunci când l-am început nu-mi doream să treacă de granițele prietenilor și a câtorva fani.  Când Rachel Kramer Brussel mi-a cerut un interviu, am rpmas surprinsă. Chiar și după ce articolul ei a apărut în City Paper, nu mi-am închipuit că o să se răspândească.
CQ: Câteva articole apărute în presă despre tine te numesc “curajoasă”,“vitează”. Așa te și simți?
CA: Am făcut multe lucruri curajoase în viață. Quest însă mă face să mă simt eu însămi mai mult decât orice altceva. Ma simt foarte confortabil să vorbesc despre subiecte legate de sex în mediul virtual sau orice al forum. Știu că mulți oameni nu sunt astfel. Am primit multe mesaje de la oameni care mi-au mulțumit pentru că prin mine au simțit că au și ei o voce și am luat asta ca pe o onoare. Întreaga mea carieră s-a construit pe o mare mulțime de oameni care au avut încredere în mine și mi-au împărtășit cele mai personale gînduri și sentimente. Am luat această încredere în serios. Dacă #OrgasmQuest este povestea mea, experiența mea, iar cineva simte că vorbesc pentru el? Foarte bine, sunt mândră de asta.
CQ: Daily Dot a scris despre tine așa: “Crista Anne a prmit de asemenea și câteva critici la adresa #OrgasmQuest, mai ales pentru că propagă ideea că sexul poate fi plăcut numai dacă ambii parteneri ajung la orgasm.” Știu că nu gândești astfel, dar de unde crezi că a pornit această neînțelegere?
CA: Pentru început, îmi asum o bună parte de responsabilitate pentru neînțelegerea asta. Inișial, postările de pe #OrgasmQuest nu au fost prea clare în ceea ce privește “orientarea mea sexuală”. Simțeam o mare frustrare și tristețe la pierderea orgasmului în doi. În timp ce în mintea mea Quest era doar un mod de a-mi recăpăta orgasmul provocat în urma masturbării înapoi, pentru că asta era important pentru mine, nu am simțit nevoia să fiu prea explicită la început. Din cauza asta, simt acum c-aș fi într-un loc în care nu pot câștiga.
Am postat explicații pe siteul meu că era vorba doar despre orgasmul în urma masturbării. Acum, în interviuri spun “sexul cu un scop bine definit” este toxic pentru oamenii care suferă de anorgasmie – cei care nu pot avea orgasm nici prin propria stimulare  – pentru că chiar este. Gândul că sexul fără orgasm este un eșec îi face pe oamenii ca mine să se simtă nefericiți, să-și rănească propriile relații și să fie stigmatizați de propriul sine. Mai ales dacă ești deprimat, dacă ai avut mari greutăți în a-ți accepta nevoile, sau chiar probleme de comunicare cu partenerul tău sexual.  Sunt mai atentă cu limbajul meu acum, am grijă să spun că sexul fără orgasm poate fi la fel de plăcut ca și cel definitivat cu un orgasm.  Pentru că ar putea să fie. Nu spun că este, ci că ar putea fiDacă ești o persoană orgasmică și nu primești plăcerea pe care o meriți, atunci e o problemă, pentru că eu fac parte dintre acele ființe care cred că plăcerea e un drept din naștere, dar acesta este deja o cu totul alt subiect. Un subiect pe care s-a construit, de fapt, întreaga mea carieră.

CQ:  Ai lucrat într-un sex shop și ai fost un fel de educator sex. Am putea spune că deja vorbisei cum mulți oameni despre sex. Cum crezi că lipsa de informație sexuală a afectat oamenii care acum citesc ce scrii în website-ul tău?
CA: Tăcerea forțată prin rușinarea acelui om este o formă de violență după părerea mea. Este o formă de violență comisă împotriva oamenilor vulnerabili și mă înfurie. Mă face să vociferez. Mă face să mă simt mai bine când ies la luptă pentru acești oameni. Lipsa unei educații sexuale are consecințe dezastruoase, nu numai pentru oamenii care citesc Quest, ci în general pentru toată lumea.
Nu vreau să dezvălui prea multe, dar unul din mesajele pe care le-am primit de la un cititor mi-a frânt inima, iar cuvintele sale nu le voi putea uita niciodată. Avusese o relație minunată cu cineva, dar relația se rupsese din cauza pierderii orgasmului în urma unei medicamentații de o boală care suferea. Partenerul său luase aceasta atât de personal încât a produs ruptura, iar cel care-mi scrisese trecuse printr-o încercare de suicid din cauza asta. Nu e de glumit cu asta. Iar lipsa unei educații corecte ruinează vieți. Știu asta din proprie experiență.
Încă mă străduiesc să le vorbesc străinilor și să-i informez corect, deși sunt o persoană introvertă. De aceea mă simt mult mai confortabil să le vorbesc oamenilor prin texte, prin blog. Din fericire, trăiesc în era digitilă și pot vorbi dintr-o zonă confortabilă. Experiența mea în fața webcam-ului m-a învățat să-mi iubesc corpul. LA vremea respectivă corpul meu era de două ori mai mare decât acum, așa că să fiu o fată grasă și ciudată care oferă plăcere în fața webcam-ului n-a fost chiar atât de ușor. A trebuit să depășesc anumite limite, să fiu apreciată pentru cum sunt și să-mi accept sexualitatea exact așa cum sunt. De aceea, respect oamenii care se simt inconfortabil în pielea lor, știu cum e. Dar dacă sunt interesați de jucăriile și accesoriile sexuale, vrau cu disperare să vorbesc cu ei, să-i ajut să-și găsească cele mai potrivite accesorii care le-ar putea îmbunătăți nu numai viața sexualăm ci întreaga viață.  Este o onoare pentru mine că pot face asta, că pot veni cu sfaturi și îi ot ajuta astfel pe oameni. Să am jucăria sexuală potrivită în mîini mă face să mă simt ca un superhero. Am un talent deosebit. Sunt o persoană blândă și drăgușă. Această blândețe și drăgălășenie le permite oamenilor să-mi împărtășească lucruri pe care nu le pot spune nimănui altcuiva. Este darul meu, este super-puterea mea și încerc să mă folosesc de ea pentru a aduce un efect pozitiv în viețile oamenilor.
CQ: Ai învățat ceva nou prin blogul tău și ce se întâmplă acolo? Ceva ce n-ai mai exprimentat până acum? 
CA: Până să trec printr-o boală pentru care am fost nevoită să iau medicamente, am fost o persoană multiorgasmică. Dacă te uitai la mine puțin mai insistent eram deja în extaz. Orgasmele mele erau intense, creatoare de mici universuri. Atingeam divinitatea când îmi dădeam drumul. Pentru asta trebuie să-i mulțumesc mamei mele, care nu m-a făcut niciodată să-mi fie rușine de corpul meu și nici nu mi-a interzis să-mi explorez corpul atunci când am crescut. Pierderea orgamsului m-a învîțat și mai multe despre mine. Am devenit un educator sexual mai bun pentru că acum știu ambele fețe ale experienței sexuale. Știu cum e să ai și să n-ai orgasm. Pot avea legături mult mai intense cu oamenii care sunt anorgasmici într-un mod pe care nu l-am avut până atunci. Înainte de asta, mastrubarea era ceva rapid și ușot. Acum trebuie să-mi fac timp pentru asta, să caut timp, să-mi aduc aminte că trebuie să fac și asta. Am o viață încărcată, am patru copii și nevoile lor vin înaintea alor mele. “Dar sunt încă o persoană completă. Nevoile mele sunt în continuare importante. Sunt o mamă, dar în același timp și o femeie sexuală.”
Masturbarea încă mă face să mă simt bine. Folosesc jucării sexuale variate. Poate că nu voi mai avea ca înainte orgasme creatoare de mici universuri, dar ajunge undeva într-o lume a plăcerii și e minunat asta.

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust

Victoria Rae Black: economia porno îşi revine