Cum ar trebui să miroasă vaginul unei femei

Cum ar trebui să miroasă vaginul unei femei
Foarte multe femei își disprețuiesc vaginul, în mare parte pentru că au auzit tot felul de mesaje în copilărie care sunau așa: "e murdar acolo jos" sau "nu pune mâna că e rușine." Pentru aceste femei, orice miros vine de acolo, de jos, le face să se poarte de parcă ar avea o etichetă în ruma căreia trebuie să se rușineze de feminitatea lor. Cu porecle sau apelative ca "pute ca un pește", "fabrica de pește," "orașul ton," nu este de mirare că femeilor le este teamă de miros. Dar e momentul să acceptăm și să nu ne mai fie rușine cu un lucru natural și normal. De ce să disprețuim ceea ce este sănătos și mai ales cea mai bogată experiență feminină pe care o putem avea?
Vaginul este construit să miroasă!
Doamnelor, vaginul miroase. Permiteți-mi să o citez pe eroina mea, Eve Ensler, Regina Vaginelor, ale cărui Monoloage ale vaginului au făcut pentru femei tot atât de mult bine pe cât a făcut Martin Luther King, Jr. Pentru drepturile civile:
Vaginul meu nu trebuie să fie curățat. Miroase frumos deja. Nu încerca să-l decorezi. Nu-l crede când îți spune că miroase a trandafiri când el trebuie să miroasă a păsărică. Femeile încearcă să-l curețe, să-l facă să miroasă a spray de baie sau a grădină cu flori. Toate mirsurile alea de duș - florale, fructe de pădure, sau de ploaie. NU vreau ca păsărica mea să miroasă a fructe de pădure. Nici a ploaie. Vreau să miroasă a pește prăjit. Vreau să gust peștele. Asta-i comanda pe care am cerut-o.
Asta e. Vaginul trebuie să miroasă a păsărică. Desigur, igiena joacă un rol important. Și așa cum îți speli fundul sau picioarele, să îți cureți părțile femeiești face parte din ritual. Multe femei se dușează, se epilează, se împarfumează și abia apoi ajung la ginecolog.  Chiar nu e necesar.  Ginecologii nu sunt chiar așa de sensibili pe cât vă imaginați că sunt.
Totuși, cum ar trebui să miroasă?
Deci cum ar trebui să miroasă vaginul unei femei? Depinde. Când ieși din baie, este posibil să nu miroasă deloc. Însă când termini de alergat într-un maraton, de exemplu, este posibil să miroși foarte puternic a transpirație. Când ești la menstruație sau tocmai ai născut un copil, persistă mirosul greu de metal și sânge. După sex, s-ar putea să miroși a lapte pentru că sperma are și ea propriul miros. Iar când ai o anumită bacterie în organism, ei bine, aceea face ca mirosul vaginului să se asemene mirosului de pește.
Fiecare femeie are propriul ei miros – o combinașie de bacterii care trăiesc în vagin cu dieta pe care o urmezi, felul în care te îmbraci, nivelul de igienă, how you dress, your level of hygiene, tranzitul intestinal, cum și cât transpiri. Glandele care se află în apropierea vaginului sunt și ele răspunzătoare de secrețiile feromonilor și sunt menite să atragă sexual un partener. Parfumarea lor reduce rolul pe care-l au. Plus că dacă interferează cu cu PH natural al vaginului acest lucru poate duce la probleme ginecologice nedorite. Dar atât timp cât totul este în regulă acolo jos, singurul lucru înțelept pe care-l poate face o femeie este să-și accepte mirosul și să se bucure de o viață sexuală împlinită.interferează cu cu PH natural al vaginului acest lucru poate duce la probleme ginecologice nedorite. Dar atât timp cât totul este în regulă acolo jos, singurul lucru înțelept pe care-l poate face o femeie este să-și accepte mirosul și să se bucure de o viață sexuală împlinită.


Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Pregătiri pentru Canada. QUEBEC EXPO 2015 va avea loc în perioada 6-9 august

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust