Cum să alegi o cameră web

Cum să alegi o cameră web

Numeroase laptopuri şi monitoare sunt echipate standard cu o cameră incorporată dar performanţele lor nu sunt, de cele mai multe ori, la fel de ridicate ca în cazul camerelor dedicate. Atunci când te gândeşti la o activitate în videochat, camera este printre primele şi cele mai importante investiţii pe care trebuie să le faci.
Calitatea imaginii
În prezent, aproape toate modelele de cameră web oferă rezoluţie HD, cele mai multe în 1080p. Să nu te laşi păcălit de numere, pentru că în unele cazuri este nevoie să cobori numărul de frame-uri la 22 pe secundă pentru a putea să filmezi în full 1080p. Ori această adaptare nu este uşor de făcut. Este recomandat să te îndrepţi mai degrabă spre o cameră cu număr mare de frame-uri, indiferent de rezoluţie. O înregistrare la 60 frame-uri pe secundă va arăta mai bine decât una realizată la 15 fps în HD. Cele mai bune modele oferă 30 fps la rezoluţie 1080p.
Alte proprietăţi
În videochat, este important ca discuţia dintre model şi client să se desfăşoare fără perturbări. Sunet de fond, pierderea sharfului şi a luminii toate acestea îl vor enerva de vizitator atât de mult încât vă părăsi chat-ul privat. Acesta este ultimul lucru pe care ţi-l doreşti! Când cumperi o cameră, ai grijă ca ea să aibă proprietăţi precum focus automat, detectarea feţei, ajustarea luminii şi reducerea zgomotului.
Design
Unele camere au lentilă de sticlă, altele de plastic. Este un aspect care merită luat în seamă pentru că pe termen lung, sticla va avea mai multă viaţă. Însă cea mai mai importantă este proprietatea camerei de a se mişca sus-jos şi stânga-dreapta, pentru o poziţionare cât mai bună.
Preţ
Sigur, toţi ne uităm mai întâi în portofel înainte de a face o achiziţie, dar aşa cum spuneam şi mai devreme, există situaţii în care investiţia merită toţi banii. Iar aceasta este una dintre situaţii, pentru că suma pe care o plătim s-ar putea întoarce printr-un număr mai mare de clienţi, care vor aprecia calitatea imaginii, pe lângă cea a fetei pe care o văd în spatele camerei.
Reţine însă că o cameră bună nu este eficientă decât pe un calculator performant şi cu un internet cu viteză rezonabilă. Oricât de bun şi de scump ar fi noul model, el nu va funcţiona la parametri optimi dacă nu se întrunesc celelalte condiţii. 
Videochat Constanta www.flystudio.ro

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust

Victoria Rae Black: economia porno îşi revine