Festivalul Penisului

Festivalul Penisului www.flystudio.ro

În grupa celor mai bizare festivaluri din lume se încadrează cu siguranţă şi Shinto Kanamara Matsuri (Festivalul Falusului de Fier, în traducere liberă), organizat în fiecare primăvară, de regulă în prima duminică a lunii aprilie, în Kawasaki, Japonia. A început în 1977 şi a căpătat tot mai multă amploare de la an la an, devenind o atracţie mondială şi un bun prilej pentru organizatori de a strânge fonduri pentru căutarea unui remediu împotriva HIV.
Piesa centrală a evenimentului este, evident, penisul, ilustrat în decoraţiuni, afişe, parade sau acadele. Legenda spune că un demon cu dinţi s-a ascuns în interiorul vaginului unei fete şi i-a castrat soţii în noaptea nunţii. Pentru a scăpa de monstru, fata i-a cerut fierarului să-i confecţioneze un falus de fier prin care a reuşit să spargă dinţii demonului şi astfel să îl alunge.
Localnicii păstrează încă semnificaţia penisului din metal, care a devenit un soi de zeitate, la care se roagă prostituatele să nu se infesteze cu infecţii cu transmitere sexuală. La altar vin şi cei care caută prosperitate, fertilitate şi armonie în cuplu. Obiectul a devenit renumit în întreaga lume şi mii de turişti ajung în Kawasaki în preajma festivalului, pentru a vedea grozăvia. Participanţii pot alege dintr-o mulţime de produse tematice, acadele în formă de falus, pălării sau măşti care imită penisul şi o grămadă de alte lucruri.
Dacă v-am făcut curioşi, aveţi timp suficient până în apilie pentru a pune la punct călătoria! 

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust

IDEE DE CADOU: Vibratorul pentru bărbaţi