IDEE DE CADOU: Vibratorul pentru bărbaţi

IDEE DE CADOU: Vibratorul pentru bărbaţi www.flystudio.ro
Vrei să-i faci un cadou iubitului tău şi nu ştii ce? Sau eşti bărbat şi nu eşti mulţumit de performanţele tale sexuale? Vrei să ai erecție evitând efectele negative ale medicamentelor? Avem o veste bună pentru tine: există un dispozitiv care te poate ajuta să ai erecţie, fără alte modificări asupra organismului tău!
Dacă nu ştiai, specialiştii din SUA au lansat vibratorul destinat bărbaţilor, un aparat medical terapeutic, care oferă stimulare nervoasă penisului. „Viberect” se poate achiziţiona numai cu reţetă de la medic deocamdată. Medicii recomandă utilizarea „Viberect” câte 10 minute, în fiecare zi.
Aparatul nu tratează doar disfuncţiile erectile, ci poate fi folosit şi de cei care au leziuni în zona măduvei spinării cu disfuncţie de ejaculare.

Produsul funcţionează cu baterii, având un sistem de reîncărcare al acumulatorilor și este foarte uşor de folosit. Nu prezintă niciun efect secundar, dacă este folosit corespunzător. Preţul este însă uşor piperat pentru buzunarele românilor: 300 de euro. Având însă în vedere avantajele, merită să renunţi la alte mofturi pentru un plus de plăcere!

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust

Victoria Rae Black: economia porno îşi revine