INVENŢII: Păpuşa gonglabilă... inteligentă

INVENŢII: Păpuşa gonglabilă... inteligentă www.flystudio.ro

Dacă până acum majoritatea concluziona că păpuşa gonflabilă nu poate ţine locul unei femei, aducând ca argument comunicarea, iată că un inventator american a găsit soluţia şi pentru această problemă.  Mat McMullen a creat păpuşi din silicon, în mărime naturală, înzestrate cu inteligenţă artificială, care vor fi capabile să vorbească şi să comunice cu utilizatorii şi vrea să le lanseze pe piaţa în 2017, potrivit dailymail.co.uk. Proiectul, numit "Realbotix", va consta în dezvoltarea unor păpuşi inteligente care vor putea să gândească singure şi să comunice într-o manieră realistă cu posesorii lor.
Nu e pentru prima dată când inventatorul vinde astfel de păpuşi, în 1996 reuşind să dea peste 5000 de gonflabile, cu preţuri cuprinse între 5.000 şi 10.000 de dolari. Păpuşile vor avea implantate la nivelul capului o serie de dispozitive din domeniul inteligenţei artificiale, care le vor permite să vorbească şi să clipească şi vor fi înzestrate cu  aplicaţii mobile, care le vor ajuta să funcţioneze ca un fel de asistente personale virtuale.
Aceste accesorii sunt opţionale şi pot fi folosite separat sau împreună cu noua iubita din silicon. Preţul unei astfel de păpuşi ajunge la 10 000 de dolari, mai ieftină decât un concediu de lux cu o amantă pretenţioasă. Una din aceste păpuşi, denumită “Harmony”, e descrisă într-o  înregistrare video publicată pe site-ul The New York Times, ca un ca un "prototip dintr-un tip nou şi foarte interesant de însoţitor pentru adulţi". Trebuie să precizăm ca păpuşa achiziţionată va fi unicat şi îi va fi adăugat un program individual de personalitate.

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust

Pregătiri pentru Canada. QUEBEC EXPO 2015 va avea loc în perioada 6-9 august