Iuby, câţi bani mi-ai adus azi?

Iuby, câţi bani mi-ai adus azi? www.flystudio.ro

Cei mai mulţi dintre noi au fost crescuţi într-un mediu patriarhal, în care femeia avea grijă de gospodărie, iar bărbatul aducea bani în casă. Masculul alpha nu mai este însă ce-a fost odată... Regulile jocului s-au schimbat în timp, iar omul, ca orice animal, s-a adaptat la condiţiile de mediu astfel încât să îi fie asigurată supravieţuirea. Iar diferenţa de intelect faţă de regnul animal i-a permis umanoidului să treacă la etapa superioară a supravieţurii – bunăstarea, preferabil asigurată de altcineva.
Te invit astăzi să faci cunoştinţă cu Iuby. Iuby este un bărbat cu vise măreţe, despre vilă cu piscină, maşină cu sute de cai putere, ieşiri interminabile în care să curgă şampania şi, bineînţeles, femei frumoase. „Cine nu visează asta?!”, eşti tentat să spui. Numai că Iuby a găsit o altă modalitate pentru a-şi transforma visele în realitate – o prietenă care lucrează în videochat.
Iuby a simţit potenţialul acestui business şi şi-a încurajat constant partenera. Nu ştim dacă s-au cunoscut înainte ca ea să intre în domeniu sau a fost el cel care i-a deschis perspectivele, dar cert este că Iuby ştie tot ce mişcă în acest segment de activitate. Merge cu ea la interviurile cu studiorile, negociază procentele, graficul de lucru şi categoria în care va lucra prietena lui, chiar dacă studiorile au mai multă experienţă în acest sens. Am sputea spune, de fapt, că Iuby este cel care participă la interviu, modelul fiind acolo doar de complezenţă. În fond, tot Iuby este cel care va decide dacă va colabora sau nu cu studioul şi în ce termeni. 
Studiourile au în general un grafic de activitate bazat pe principiul muncă-recompensă, prin care modelele sunt încurajate şi premiate prin bonus-uri pentru orele lucrate în plus, dar multe fete sunt comode şi nu se zbat foarte mult pentru a-şi suplimenta veniturile. Aici intervine din nou Iuby. El va avea grijă ca prietena să câştige cât poate de mult. În fond, trebuie să lucreze pentru amândoi... Iuby îi va monitoriza fiecare minut în care face bani şi fiecare clipă în care nu aduce nimic în bugetul familiei. În timp, s-ar putea ca Iuby să intervină prea mult în afacerile studioului. Va începe să calculeze şi cât câştigă celelalte fete şi va ajunge la concluzia că poate câştiga mai mult pe cont propriu. De cele mai multe ori, astfel de colaborări se încheie în faza incipientă, pentru că Iuby nu va fi niciodată mulţumit de veniturile prietenei sale şi este posibil să blameze studioul pentru asta.
Şi acum întrebarea de un milion de dolari: Ce crezi, Iuby stă cu ea pentru că o iubeşte sau pentru că îi aduce bani? Vă las pe voi să răspundeţi. 

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust

Pregătiri pentru Canada. QUEBEC EXPO 2015 va avea loc în perioada 6-9 august