LANSARE. Femeile din Orientul Mijlociu, sursă de inspiraţie

LANSARE. Femeile din Orientul Mijlociu, sursă de inspiraţie www.flystudio.ro

O nouă producţie lansată de Kelly Madison Media, Women of the Middle East, are ca temă eliberarea sexuală a femeilor din Orientul Mijlociu. În filmul semnat de PornFidelity, studio deţinut de Kelly Madison Media, femeile renunţă la văl pentru a descoperi sau a re-descoperi propria sexualitate, ascunsă de rigorile sociale ale lumii în care trăiesc.
Pelicula, filmată în  4k Ultra HD, ilustrează figuri exotice, pasionale, îmbrăcate în veşminte tradiţionale zonei din care provin. Filmul începe cu un mesaj de încurajare pentru a femei, acela de a renunţa la văl, un simbol al asupririi.  Protagoniste în acest joc al plăcerii sunt Nadia Ali, o starletă americană de origine pakistaneză, Arabelle Raphael, cu rădăcini iraniene şi turceşti, Nikki Knightly şi Karmen Bella, pe care le veţi vedea cum se dezbracă de burqa şi de inhibiţii. Cl care le conduce pe drumul plăcerii este Ryan Madison, întruchipat în patru scenarii distince de dominare şi subjugare deopotrivă. Soţia şi partenera de afaceri a lui Ryann, Kelly Madison, este co-producător şi director artistic al filmului, în care a inclus şi o scenă erotică bonus.
Women of the Middle East are şi o componentă socială şi dincolo de secvenţele de sex sălbatic, transmite un mesaj clar asupra condiţiilor în care sunt nevoite să supravieţuiască femeile din lumea arabă. Fiecare scenă are la bază o imagine reprezentativă pentru traiul zilnic al acestor femei şi reprezintă o reproducere, în termeni erotici, a dorinţelor lor înfrânate. De altfel, filmul nu este primul care porneşte de la probleme sociale sau politice. Take the Condom Off 1, lansat în februarie, a fost realizat ca o replică a legii din Los Angeles, care obligă purtarea prezervativului în timpul filmării producţiilor porno.
Women of the Middle East este disponibil începând cu 4 august.
Puteţi vedea varianta SFW a trailerului aici

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Pregătiri pentru Canada. QUEBEC EXPO 2015 va avea loc în perioada 6-9 august

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust