“Love story” în varianta lesby www.flystudio.ro

La mijlocul lunii august este programată lansarea primului film care prezintă povestea de dragoste dintre două femei, produs de Wicked Passions. „Girlfriends” o are ca protagonistă pe starleta Casey Calvert, în rolul unei tinere aflate în căutarea marii pasiuni care, întâmplător, este tot o femeie. Aceasta este prima peliculă cu distribuţie exclusiv feminină a casei de producţie. 
Filmul are la bază un scenariu de dragoste clasic, cu dispute familiale, gelozie şi scene fierbinţi. Jamie (Casey Calvert) provine dintr-un orăşel în care tradiţiile şi valorile morale sunt la preţ de cinste, de aceea familia ei nu reacţionează bine la vestea că fata lor are alte orietări sexuale. Jamie pleacă la Los Angeles pentru a-şi vizita prietena cea mai bună, Sarah (interpretată de Scarlet Red) şi ajunge să se îndrăgostească de Pam, declanşând gelozia lui Sarah.

Producţia este regizată de Stormy Daniels, nominalizat la AVN Awards 2015. „Am primit un feedback foarte bun la această linie de filme şi acum, ca urmare a cererilor, Stormy a creat o peliculă scrisă şi filmată ca orice film heterosexual”, a declarat Steve Orenstein, preşedintele companiei Wicked Pictures, citat de AVN. În film mai apar A.J. Applegate, Sasha Heart, August Ames şi Lily Cade. „Girlfriends” va apărea pe DVD pe 12 august.  

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Pregătiri pentru Canada. QUEBEC EXPO 2015 va avea loc în perioada 6-9 august

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust