Masturbarea la feminin

Masturbarea la feminin

Masturbarea de sex feminin este un subiect mai tabu în societatea noastră decât masturbarea de sex masculin. Multe femei nu au avut astfel de experienţe la vârste fragede, şi, ajunse la maturitate, se simt prea jenate pentru a începe să se masturbeze.
Masturbarea feminină, „pe cont propriu”, este minunată! Studiile arată că acest obicei te poate scuti de dureri de cap, crampe menstruale şi stres. Un orgasm îţi mai poate îmbunătăți starea de spirit, poate schimba relaţia cu corpul tău şi te ajută să dormi mai bine.
Chiar dacă nu ai mai făcut-o niciodată (sau ai încercat şi nu ţi-a plăcut), masturbarea este o abilitate care merită aprofundată de către femeia din tine. Cea mai bună mişcare, pentru început, este mângâierea clitorisului (un lubrifiant chiar poate face minuni!). Încearcă mângâierile pe diagonală, într-o figură de opt, într-un cerc, în sus și în jos și dintr-o parte în alta. De fiecare dată când încerci o anumită mişcare, întreabă-te, "mă simt bine acum? ". Dacă răspunsul este „da” – continuă, dacă este „nu” – schimbă mişcarea. Te poţi juca de-acum şi cu nivelul de plăcere, viteză sau intensitatea presiunii.
Încearcă să nu te gândeşti la orgasm, încă de la început. Fiind axată în întregime pe ideea de orgasm, îţi creezi anumite blocaje şi frustrări şi nu te vei mai bucura de moment. Masturbarea nu trebuie să se simtă ca o corvoadă, ci ca un cadou, un desert delicios pe care ţi-l oferi sigură (deşi necesită uneori puţină răbdare şi exerciţiu). Pentru o experienţă deosebită, încearcă să-ţi pui o muzică sexy, să îţi parfumezi dormitorul cu lumânărele, foloseşte un lubrifiant de înaltă calitate, citeşte o lectură erotică sau chiar vizionează un film porno. Încearcă-le pe toate până găseşti metoda şi tehnica preferată de masturbare şi apoi, doar cerul va mai fi limita plăcerilor tale!

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust

Pregătiri pentru Canada. QUEBEC EXPO 2015 va avea loc în perioada 6-9 august