Mini dicţionar de termeni folosiţi în videochat

Mini dicţionar de termeni folosiţi în videochat www.flystudio.ro

ATM/A2M: Ass-to-Mouth se referă la acţiunea prin care îţi introduci degetul sau diferite jucării în anus, apoi în gură, sau poate însemna analingus.
BA: Beautiful Agony se referă la o tehnică de filmare din timpul show-urilor în care modelul are orgasm şi presupune focalizarea asupra expresiei faciale a modelului. Metoda nu se foloseşte foarte des, iar cele mai multe fete includ cel puţin un plan mediu, de la talie în sus.
BDSM: Sadomasochism este un fetiş relativ comun în rândul membrilor, care ar putea cere modelelor diferite lucruri, precum să se lovească sau să joace rolul sclavului ascultător.
B/G: Boy/Girl se referă la show-urile în cuplu, care presupun doi participanţi de sexe diferite.
BJ: Blowjob (sex oral) se poate face ori cu o jucărie, ori cu o altă persoană.

C2C: Cam-to-Cam. Sunt multe site-uri care permit această opţiune, prin care şi membrul are o cameră web, astfel că cei doi se văd reciproc. 
CEI: Cum Eating Instruction. Modelul îl asistă pe membru cu instrucţiuni ca să se masturbeze, iar apoi să îşi înghită sperma.
DP: Double Penetration se poate realiza cu două jucări, una introdusă în vagin, cealaltă în anus.
Femdom: Female Domination este un fetiş asemănător cu BDSM, în care modelul este stăpânul membrului şi în controlează prin intermediul C2C.
Finsub: Financial submissive se referă la situaţia în care unui membru îi place să fie controlat financiar de model (n.r. de-ar fi mai mulţi aşa...)
GFE: Girlfriend Experience este un scenariu destul de des întâlnit, în care modelul joacă rolul unei prietene, iar relaţia dintre cei doi se aseamănă unei relaţii amoroase de cuplu.
G/G: Girl/Girl se referă la show-urile care includ două modele feminine.
Hitachi: Hitachi Magic Wand este un accesoriu util în stimularea clitorisului şi se foloseşte uneori în show-uri pentru că produce orgasm puternice. 
JOI: Jerk Off Instruction se referă la situaţiile în care modelul îi va oferi instrucţiuni membrului despre cum să se masturbeze.
Ninja este o persoană care oferă tips fără să îşi arate identitatea.
PM: Private Message – Mesaj privat
POV: Point of View se referă la modul de poziţionare al camerei.
SPH/SCH: Small Penis Humilation/Small Cock Humiliation  este atunci când modelul face comentarii la adresa penisului şi îi spune membrului că nu este suficient de dotat.
Sybian este un accesoriu pentru masturbare.
Troll se referă la persoanele care fac comentarii nepotrivite şi deranjează modelele sau pe ceilalţi membri.
Yellow wall defineşte bacşişurile care vin în mod constant, fără a fi întrerupte de conversaţie. Termenul provine de pe  MyFreeCams.

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust

IDEE DE CADOU: Vibratorul pentru bărbaţi