Miss Exotic Dancer

Miss Exotic Dancewww.flystudio.ro

Kendra Sunderland a fost încoronată "Miss Exotic Dancer.com" a lunii August de către publicaţia electronică omonimă. Supranumită "cea mai faimoasă camgirl" și "Bibliotecara", Kendra este de-acum o candidată puternică pentru premiile “Exotic Dancer Magazine” ale anului 2015.
"Sunt încântată de această onoare oferită de Exotic Magazine Dancer", spune Kendra. "Am fost foarte fascinată de turneul meu prin cele mai faimoase cluburi pentru adulţi din ţară şi aştept cu nerăbdare şi alte contracte de acest gen. Dansul exotic este la fel de distractiv pentru mine ca şi şedinţele private de videochat”, adaugă Kendra.
Pentru a vizualiza pagina Miss ExoticDancer.com a lunii August, căutaţi numele vedetei Kendra Sunderland pe site-ul amintit. Membrii înregistrați pot vota pentru Kendra pentru Premiul Anului 2015.
Creat în 2010, concursul Miss ExoticDancer.com nu este un simplu concurs web care atribuie un titlu fictiv. Câștigătoarea Miss Exotic Dancer 2015 primește un trofeu real prezentat live pe scena Premiilor ED, în cadrul evenimentului “Gentlemen’s Club Owners Expo” care se va desfăşura anul acesta în New Orleans, U.S.A. Acolo o veţi putea întâlni pe Kendra, dar şi pe celelalte 11 Miss ale amintitei publicaţii virtuale; sexoasele dansatoare exotice vor semna autografe şi se vor fotografia cu fanii. Pentru mai multe informații, vizitați 

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust

Pregătiri pentru Canada. QUEBEC EXPO 2015 va avea loc în perioada 6-9 august