Missy Martinez se transformă în jucărie sexuală

Missy Martinez se transformă în jucărie sexuală www.flystudio.ro

Starleta Missy Martinez a semnat un contract cu producătorul de jucării erotice Doc Johnson, pentru a lansa o linie de accesorii bazate pe mulaje realizate după cele mai senzuale părţi ale focoasei brunete.
„A fost un ţel profesional să ajung să am un produs realizat după mine, iar faptul că am fost aleasă de cei mai buni din domeniu este incredibil, e cireaşa de pe tort. Abia aştept ca fanii să pună mâna pe formele mele”, a spus Missy Martinez. Mulajele se vor transforma în diferite accesorii sexuale pentru bărbaţi sau, de ce nu, şi pentru femei. „Este întotdeauna o plăcere să lucrezi cu persoane dedicate muncii lor. Abia aşteptăm să lansăm linia ei de produse, în special obiectele fabricate după mulajele făcute direct de pe corpul ei. Suntem încântaţi să o primim pe Missy în familia Doc”, a declarat Chad Braverman, COO la Doc Johnson, citat de AVN.
Missy Martinez a devenit interesată de industria porno după ce a participat la o convenţie cu temă adult, pe vremea când era studentă. A intrat în legătură cu Shy Love, de la agenţia Adult Talent Managers şi a realizat prima scenă în 2009. În prima parte a carierei, a filmat în special scene cu femei şi a obţinut în 2012 un premiu la AVN Awards, pentru Best All-Girl Sex Scene.

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Pregătiri pentru Canada. QUEBEC EXPO 2015 va avea loc în perioada 6-9 august

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust