Orgasmul poate preveni cancerul şi poate creşte inteligenţa

Orgasmul poate preveni cancerul şi poate creşte inteligenţa www.flystudio.ro

Nu trebuie să ne simţim vinovaţi când ne satisfacem poftele carnale. În primul rând e ceva natural, în al doilea rând încă un studiu arată beneficiile fără limite ale orgasmului.
Este vorba despre un studiu despre beneficiile orgasmului, realzat de Universitatea din New Jersey.
Printre cele mai importante beneficii se numără scăderea nivelului de stres, un somn mai bun, dar cel mai important dintre toate este că orgasmul poate preveni apariţiacancerului. Cu cât ai mai multe orgasme, cu atât îţi creşte longevitatea sis cade riscul dezvoltării cancerului la san şi de prostată. Acest lucru se datorează unui hormon, numit oxitocina, pe care organismul îl produce în stare de excitaţie sexuală şi în cea de orgasm. Studiul a arătat că bărbaţii care au avut două sau mai multeorgasme săptămânale trăiesc mai mult decât cei care au avut mai puţine. Şi în cazul femeilor se aplică aceeaşi teorie.

De asemenea, orgasmul poate proteja corpul împotriva infarcturilor şi, în plus, menţine sănătatea creierului. Atunci când ai orgasm, creierul utilizează mai mult oxigendecât de obicei Mai nou, oamenii de ştiinţă pun semnul egal între orgasme şi creşterea inteligenţei, mai exact între satisfacţia sexuală şi activitatea cerebrală mai intensă. Acelaşi studiu a descoperit că orgasmul creşte propriu-zis activitatea cerebrală. Iniţiatorii studiului au folosit un echipament special care măsoară fluxul sanguin ce ajunge îndiferite părţi ale creierului, apoi au supus participanţii mai multor activităţi, de la rezolvarea jocurilor de tip puzzle şi Sudoku, până la autostimularea sexuală.
Jocurile care antrenează gândirea şi alte funcţii cognitive au reuşit să crească activitatea cerebrală înanumite regiuni, in schimb orgasmele au reuşit să realizeze acelaşi lucru la nivelul întregului creier.
Autostimularea erotică şi orgasmele pot avea mai multe efecte pozitive asupra activităţilor creierului decât rezolvarea puzzle-urilor şi a cuvintelor încrucişate. Studiul american este doar unul dintre demersurile ştiinţifice care au cercetat beneficiile satisfacţiei sexuale pentru organism, printre care se numără îmbunătăţirea circulaţieisanguine, arderea de calorii, obţinerea unui somn de calitate, atenuarea durerilor, îmbunătăţirea stării de spirit şi reducerea stresului. 

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust

Victoria Rae Black: economia porno îşi revine