Premieră mondială: prima operație de succes de reducere a penisului

Premieră mondială: prima operație de succes de reducere a penisului www.flystudio.ro

Numărul din martie al revistei medical Jurnal de Medicină Sexuală a anunțat succesul unei operații de reducere de penis al unui adolescent în vârstă de 17 ani din Florida. Subiectul avea un penis prea mare pentru a putea face sex cu el. Reacția tuturor  a stârnit numeroase întrebări: ce fel de bărbat ar considera un penis mare ca fiind o problemă? Sau cât de mare era totuși această problemă? Și există chirurgie pentru astfel de probleme?

Autorii articolului au pus și ei întrebarea în titlu: “Corporoplastia reducționistă: un răspuns la întrebarea urologică: poți să-mi faci penisul mai mic?” Problema adolescentului era una reală, organul său reproductiv nu numai că era mare, dar era și foarte deformat, chirurgii i-au descris penisul ca fiind în formă de minge de fotbal. Tânărul sufererea de o formă severă de depresie din cauza erecțiilor nedorite, urmare a celulelor de sânge anormale care blocau vasele de sânge și-i făceau penisul să se umfle. Astfel că, deși penisul adolescentuli era mare, nu se întărea atunci când avea erecții. Operația a avut succes, iar pacientul a plecat acasă după două zile de recuperări.

“Este ușor mai lung și mai subțire decât forma unui penis normal, dar cel puțin acum arată simetric, iar pacientul este foarte mulțumit,” a spus chirurgul Rafael Carrion care s-a ocupat de acest caz. Tânărul are acum erecții și o viață sexuală normală. 
Este o întrecere globală cum să-ți mărești penisul prin chirurgie plastică și se fac tot felul de cercetări în acest sens, dar foarte puține în cum să-l faci mai mic. Este surprinzător să aflăm că lumea este pliă de cercetători în microchirurgie plastică ce încearcă să găsească metodele cele mai bune pentru a transforma un penis normal într-unul gigant. Cel care va descoperi primul cea mai eficientă metodă, va fi cu siguranță cel mai bogat om de știință din lume. 

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Pregătiri pentru Canada. QUEBEC EXPO 2015 va avea loc în perioada 6-9 august

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust