Sâni vs. Posterior. Cum sunt bărbații în funcție de preferințe?

Sâni vs. Posterior. Cum sunt bărbații în funcție de preferințe?

Am întâlnit bărbați care nu pot să își țină mâinile departe de sânii femeilor și alții pentru care posteriorul este unica parte a corpului ce contează. Nu știm cine are dreptate și ce fascinează mai mult, dar cert este că sexul tare a fost întodeauna separat în două tabere din acest punct de vedere. Așa cum există, dintr-o altă perspectivă, clubul bărbaților care preferă brunetele și al celor pentru care femeia trebuie să fie neapărat blondă. Sau echipa celor atrași de forme și a celor pentru care 90-60-90 este un standard absolut. Revenind la dilema noastră, puteți crede că în urmă cu vreo patru decenii, un om de știință chiar a încercat să stabilească o tipologie pentru bărbații care preferă anumite părți ale corpului?
Potrivit lui J. Wiggins, bărbații atrași de sânii mari sunt masculi prin excelență. Pasionați de treburi bărbătești, de sport și de partenere multiple. Sânii voluminoși sunt asociați cu heterosexualitate, un oarecare grad de exhibiționism, fumat și independență. Nu ar fi soți prea buni, dacă ne luăm după aceste date... Pe de altă parte, cei atrași de sânii mici nu sunt atât de deschiși ideilor și teoriilor revoluționare, fiind mai degrabă orientați spre religie și spre valorile tradiționale privind familia și societatea. Nu sunt foarte ambițioși pe plan profesional și nici mari deschizători de drumuri.
Atunci când vine vorba despre posterioare proemimente, Wiggins spune că fanii acestora au un spirit de organizare extraordinar și succes în afaceri. Nu stau însă prea bine la capitolul dependențelor și au tendința de a se învinui foarte mult. În schimb, preferința pentru un posterior mai mic este semn de perseverență în muncă și un grad mediu de educație. Acest segment nu este foarte interesat de sport și nu simte nevoia de a fi în centrul atenției.
Indiferent în ce categorie vă încadrați, nu vă putem ura decât... La mai mare!

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust

Pregătiri pentru Canada. QUEBEC EXPO 2015 va avea loc în perioada 6-9 august