SARA JAY celebrează 500 de clipuri cu un discount

SARA JAY celebrează 500 de clipuri cu un discount www.flystudio.ro

Sara Jay este o actriţă prolifică în industria adult, cu forme greu de uitat. Lucrează în domeniu de când a împlinit vârsta majoratului şi s-a lansat în hardcore cu producţia ”18 & Eager”, cu toate că avea atunci deja 23 de ani. Are mai multe premii câştigate: în 2008, fanii i-au acordat distincţia de „Cel mai bun performer Interrasial”, la Urban X Awards, iar în 2008 şi 2009 a fost Miss October Booble. 
Pentru a marca cel de-al 500 video pe pagina oficială, www.sarajay.com, o producţie în care apare cu Dava Foxx, Tommy Gunn şi Ryan McLane, starleta oferă un dicount, pe perioadă limitată, viitorilor membri care se abonează la site-ul ei. Toate cele 500 de clipuri pot fi descăcate gratuit de membri.
„Primul lucru pe care l-am făcut atunci când am intrat în industrie a fost să filmez propriul conţinut, pe care să îl deţin eu. SaraJay.com este acum mai popular decât oricând pentru că filmez în mod regulat scene de calitate cu nume mari din industrie, pe care nu le veţi găsi nicăieri în altă parte. Faptul că îmi filmez propriile scene mi-a deschis multe drumuri, inclusiv spre acordul de distribuţie pe care îl am cu Pure Play Media. Sunt foarte mândră de cele 500 de clipuri. Este cu adevărat o muncă făcută din dragoste. Şi nu am de gând să mă opresc prea curând.”, spune Sara Jay.
Vicky Vette, webmaster-ul Sarei, adaugă: „Când oamenii mă întreabă cine este cea mai muncitoare tipă din industrie pe care o cunosc, le spun mereu că este Sara Jay. Este capabilă să zboare spre un alt oraş, la o convenţie, să filmeze o scenă şi apoi să intre în videochat cu membrii ei, toate într-o singură zi. Sara este o maşinărie de muncă şi sex non-stop”.
A apărut în peste 300 de DVD-uri, alte câteva sute de website-uri şi mai multe reviste pentru adulţi. Câteva dintre titlurile pentru care a semnat sunt: „Balls Deep 4”, „Big Wet Asses”, „Big Butt All Stars: Sara Jay”, „White Girlz Got Azz too”, „Sara Jay Loves Black Cock” şi „Chocohaulic Milfs”, ultimele două fiind regizate şi produse de Sara 

Comments

Popular posts from this blog

Videochat, între mit şi realitate

Trans500 se pregăteşte să lanseze parodia “Kaitlyn Gender: Based on a Not so True Story”

Victoria Rae Black: economia porno îşi revine