Sex cu Donald Trump? Starletele spun „Nu, mulţumesc!”

Sex cu Donald Trump? Starletele spun „Nu, mulţumesc!” www.flystudio.ro

Candidat la fotoliul de preşedinte al Statelor Unite ale Americii şi cu o avere de patru miliarde de dolari, Donald Trump nu este primul bărbat pe care starletele porno l-ar alege pentru o partidă de sex. Nici al doilea sau al treilea...
Un sondaj realizat printre prezentatoarele postului de radio Vivid Radio, parte a companiei Vivid Enterntainment, a scos la iveală că multi-miliardarul nu se numără printre fanteziile sexuale ale acestora. Ba mai mult, imaginea unei partide cu Trump nu le aduce prea mare plăcere. Aiden Starr, participantă şi ea la ineditul sondaj, a avut o reacţie promptă: „Ewwww! Există femei care să fie atrase de el?”

Starletele au fost de părere că averea lui cântăreşte destul de mult, dar nici măcar banii nu îl pot face mai atractiv. „Am crezut că poartă tot timpul o pălărie din Chewbacca”, a glumit Tanya Tate, cu referire la peruca lui Trump. „Eu l-aş pune să îşi tatueze faţa mea pe fundul lui”, a completat Brandy Aniston. Fetele nu sunt convinse nici măcar de abilităţile lui politice. Doar Mary Carey a spus că l-ar vota pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii. 

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Pregătiri pentru Canada. QUEBEC EXPO 2015 va avea loc în perioada 6-9 august

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust