Sexul scade riscul de cancer de prostată

Sexul scade riscul de cancer de prostată www.flystudio.ro
 În România, cancerul de prostată este tipul de cancer cel mai întâlnit şi care ucide cel mai adesea, anual fiind raportate în jur de 4.500 de noi cazuri. După 40 de ani, riscul de a face cancer apare pentru fiecare bărbat. Cercetătorii canadieni vin cu o veste bună: riscul de cancer de prostată scade în cazul bărbaţilor care au relaţii sexuale cu peste 20 de femei.
Aşadar, domnilor, dacă nu aveţi o parteneră stabilă, e timpul să cunoaşteţi cât mai multe femei, cu condiţia să vă protejaţi împotriva bolilor cu transmitere sexuală!
Potrivit Daily Mail, riscul de a face cancer de prostată scade cu 28% în cazul bărbaţilor care au relaţii sexuale cu peste 20 de partenere şi creşte dublu pentru cei care nu întreţin relaţii sexuale cu partenere multiple.

Rezultatele studiului sunt îndrăzneţe şi inedite, fiind primul studiu care concluzionează că  numărul partenerelor, şi nu frecvenţa cu care bărbaţii întreţin relaţii sexuale este ceea ce contează pentru a preveni cancerul de prostată.Sunt şi păreri contra, cum era de aşteptat şi una dintre acestea vine de la profesorul Marie-Elise Parent, care susţine că nu este recomandată încurajarea bărbaţilor să întreţine relaţii cu un număr mai mare de femei deoarcere este posibil ca un număr ridicat de partenere sexuale să mărească frecvența ejaculării, ale cărei efecte asupra prevenirii cancerului de prostată au fost deja documentate în numeroase studii.
Indiferent însă de numărul partenerelor sexuale, s-a demonstrat că sexul îmbunătăţeşte semnificativ atât sănătatea fizică, cât şi psihică, aşa că să dăm drumul imaginaţiei şi să lăsăm deoparte inhibiţiile!

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust

Pregătiri pentru Canada. QUEBEC EXPO 2015 va avea loc în perioada 6-9 august