Spune-mi ce visezi ca să îţi spun cât eşti de satisfăcut

Spune-mi ce visezi ca să îţi spun cât eşti de satisfăcut www.flystudio.ro

Sunt destul de sigură atunci când spun că nu există persoană care să nu aibă vise erotice, independent de viaţa lor sexuală. Este adevărat că aceste fantezii nocturne apar cu o frecvenţă mai mare atunci când ne privăm de anumite plăceri, dar asta nu înseamnă că persoane active din punct de vedere sexual nu au astfel de escapade.
Atunci când dormin, corpul nostru, cu toate procesele lui, funcţionează în continuare. Şi dacă se întâmplă să ne excităm cu ochii închişi, organismul preia informaţia şi o transpune într-un soi de realitate paralelă. Ce este rău în asta? Există câteva scenarii care par să se repete la un număr mare de persoane şi, dincolo de tentativele specialiştilor de a explica semnificaţia fanteziilor, cred că ar trebui să privim visele erotice fără prea multe interpretări, ci doar să ne bucurăm de ele. Mai ales că unele se şi încheie fericit...
Sexul cu un străin nu este numai un vis, ci o o fantezie la care mulţi se gândesc cu ochii deschişi. Şi pentru că unii nu au curaj să treacă la fapte, inconştientul preia informaţia şi o transpune într-un scenariu nocturn. Ce este, însă, interesant, e că mintea noastră nu inventează chipuri, deci persoana pe care în vis o consideri ca fiind străină este, de fapt, un om pe care l-ai văzut la un moment dat în viaţă, chiar dacă nu îţi aminteşti.
Sex cu o vedetă. Nu ştiu dacă are sens să comentăm prea mult pe tema aceasta, pentru că fiecare îşi are slăbiciunile în  materie de celebrităţi. Unii se masturbează cu gândul la ele, alţii le visează. Sau ambele variante.
Violul este un vis întâlnit mai mult în rândul femeilor. Nu sunt puţine cele care se excită la gândul că sunt bruscate de partener în timpul partidei de sex, iar fantezia ia forma visului.  
Sex cu o persoană de acelaşi gen. Nu trebuie să ai înclinaţii homosexuale pentru a visa o partidă în care sunt implicate persoane de acelaşi sex. Gândeşte-te totuşi că dacă în vis ţi-a plăcut, s-ar putea ca nici în viaţa reală să nu te deranjeze atât de tare pe cât credeai...
Sex anal. Poate că mulţi/multe s-au gândit la sex anal, dar nu au avut curaj să pună planul în aplicare. Visul ar putea fi un impuls de a încerca.
Orice vis erotic ai avea, important este că dimineaţa sigur te vei trezi binedispus.

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust

Pregătiri pentru Canada. QUEBEC EXPO 2015 va avea loc în perioada 6-9 august