Start vot! Cine va fi Empire Girl?

Start vot! Cine va fi Empire Girl?

Adult Empire, companie specializată în producerea şi distribuirea de conţinut adult, a lansat în luna august un concurs prin care vrea să găsească cea mai bună fată Empire.
Până pe 26 august, fanii au posibilitatea de a alege dintre cele 50 de starlete înscrise în competiţie pe baza popularităţii şi a vânzărilor. După o săptămână, vor rămâne 25, urmând ca apoi să se formeze un top zece cu cele mai bune performere. „Oferta” este variată, de la şcolăriţe cuminţi, blonde focoase, brunete obraznice şi până la MILF, iar fiecare fan îşi va găsi cu siguranţă o favorită. Printre starlete sunt şi Remy LaCroix, August Ames, Keisha Gray, Riley Reid, Carter Cruise, Julia Ann, Dani Daniels, Abella Danger, Kendra Lust, Anikka Albrite, Phoenix Marie şi Skin Diamond.
Potrivit directorului de marketing al companiei Adult Empire, era momentul ca website-ul să aibă o figură reprezentativă. „Suntem extuziasmaţi să vedem pe cine vor alege fanii să ne reprezinte în acest an. […] Credem că este cel mai bun mod prin care clienţii noştri ne pot spune ce tip de performer vor să vadă mai mult în producţiile noastre, pentru ca noi să ne adaptăm după dorinţele lor”, spune Megan Wozniak, citată de AVN.
Câştigătoarea va primi un cec de 6000 de dolari şi un contract pentru patru scene filmate cu Adult Empire Films.
Dacă vreţi să votaţi, click pe numele favoritei:

Comments

Popular posts from this blog

Videochat, între mit şi realitate

Trans500 se pregăteşte să lanseze parodia “Kaitlyn Gender: Based on a Not so True Story”

Victoria Rae Black: economia porno îşi revine