Străinii și propria persoană. Ce le excită pe femei?

Străinii și propria persoană. Ce le excită pe femei?

La bărbați, simțul vizual funcționează mai bine decât oricare altul și pare să aibă propria scurtătură spre zona creierului responsabilă cu declanșarea excitării. La femei însă, ei bine, lucrurile nu sunt chiar așa de simple. Butonul de aprins/stins este extrem de sensibil și la cel mai mic derapaj se poate produce un scurtcircuit care va conduce la sistarea temporară a oricărei operațiuni. Asta nu înseamnă, însă, că până și cea mai anostă gospodină nu se poate transforma într-o vampă sexoasă. Condiția? Să știe ce buton să apese.
O cercetătoare din Canada pe nume Meredith Chivers spune, bazându-se pe date științifice, că femeile sunt excitate de... propria persoană! Nu este chiar o noutate, dar este o teorie care avea nevoie să fie formulată în cuvinte. Oamenii, și în special femeile, sunt excitați de gândul că sunt obiectul dorinței pentru altcineva. Să vă spun un secret: multe femei se excită atunci când îi fac sex oral partenerului pentru că știu (fapt evident) că acesta se bucură de prestația lor. Într-un studiu realizat în Canada la începutul anului,  cele mai mulți respondente au recunoscut că ideea că sunt atractive în ochii iubitului le excită mai tare decât propriul partener! În mai toate poveștile de adulter, femeia înșeală pentru că nu mai primește suficientă atenție din partea soțului. Cu riscul de a lua partea sexului frumos, adevărul este că, în viața reală la fel ca în filme, femeile au nevoie de confirmare și nu se vor opri până când nu o vor primi. Așadar, dacă nu este partenerul de viață cel care i-o acordă, va merge mai departe, la următorul. Cu care, cel mai probabil, va face și sex.
Și ajungem așa la un alt factor puternic declanșator pentru femei: Sex cu un străin. Experimentul efectuat de Meredith Chivers a scos la iveală un lucru și mai interesant decât faptul că femeile sunt excitate de scenariul în care fac sex cu un necunoscut, fie bărbat sau femeie, și anume că nu recunosc acest lucru! Întrebate verbal, cele mai multe au spus că o astfel de fantezie nu le pasionează, dar măsurătorile asupra gradului de excitare au relevat cu totul și cu totul altceva! Asta înseamnă că ceea ce credem că ne place și ceea ce ne place cu adevărat pot fi lucruri total opuse. Sexul romantic, cu lumănări aprinse și Barry White pe fundal sună bine pe hârtie, dar în realitate, mulți ar prefera un bici și o mască! Concluzia? Aceeași, cel puțin în cazul femeilor, că trebuie să fie doamne în societate și curve în pat! 

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Pregătiri pentru Canada. QUEBEC EXPO 2015 va avea loc în perioada 6-9 august

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust