Studio Videochat Constanta placere pe ritmurile piesei preferate.

Plăcere pe ritmurile piesei preferate. Jucărie sexuală activată sonor www.flystudio.ro

SIRI 2 este o jucărie sexuală mică, haioasă şi... eficientă. Este dezvoltată de Lelo, companie suedeză specializată pe accesorii intime din categoria premium.
Cu o mărime perfectă pentru a fi ţinut uşor în mână, Siri 2 promite să încânte clitorisurile pe muzică. Toată lumea ştie că pentru a atmosferă desăvârşită este nevoie şi de un ambient sonor pe măsură, care să ne stimuleze simţurile. Jucăria răspunde la sunete şi îşi adaptează vibraţiile în funcţie de intensitatea ritmurilor. Dacă eşti într-o stare romantică, Siri va avea grijă ca mângâierile să fie uşoare şi senzuale. Dacă ai nevoie de un rock agresiv pentru a-ţi veni cheful, micul ajutor va accelera şi el ritmul, pentru a intra în armonie cu trupul tău. Dacă este folosit în cuplu, accesoriul va reacţiona la vocea partenerului, datorită microfonului incorporat. Ca să nu mai menţionăm că va capta şi sunetele tale pe măsură ce te apropii de final.

În plus, are opt funcţii prestabilite, inspirate de genurile muzicale precum reggae, jazz, techno sau muzică clasică. Producătorii spun că jucăria poate fi folosită şi pentru vocalize, cu toate că mă îndoiesc că doamnele vor alege o sesiune de canto în locul uneia de plăcere...Siri 2 este disponibil pe combinaţii de alb cu negru, mov şi roz şi poate fi cumpărat pentru un preţ care porneşte de la 99 de euro.

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust

Pregătiri pentru Canada. QUEBEC EXPO 2015 va avea loc în perioada 6-9 august