Studio Videochat Constanta

Videochat pe mobil. Aplicaţii pentru smartphone-uri

Cams.com este o aplicaţie de videochat adult destinată smartphone-urilor şi tabletelor şi oferă cea mai apropiată experienţă de videochat-ul clasic. Streaming-ul se realizează direct din computerul modelelor pe terminalele mobile, iar utilizatorii pot alege femei, bărbaţi sau transexuali, în funcţie de vârstă, culoarea părului sau abilităţi.
Abonamentele Guest şi Basic sunt gratuite, dar show-urile, evident, se taxează, pe baza unui tarif stabilit de fiecare model în parte. Sunt disponibile 5.000 de show-uri înregistrate (unele în variantă HD) şi şase tipuri de performanţe live pentru care vei primi banii înapoi dacă eşti deconectat. Dacă vrei cont premium (Premier sau Fan Club), va trebui să plăteşti extra.

Saucytime îţi permite să discuţi faţă-în-faţă, în timp real, cu modele de sex feminin sau masculin, dar aplicaţia nu este disponibilă pentru moment decât pentru Iphone şi Ipad. Membership-ul este gratuit, dar este nevoie să achiziţionezi nişte servicii minime pentru a te putea bucura de beneficiile aplicaţiei. Majoritatea modelelor sunt din Marea Britanie şi nu sunt disponibile în permanenţă.
Chatville este o aplicaţie puţin mai prietenoasă şi mai cuminte. Trebuie să ai minim 18 ani pentru a te înregistra, dar discuţiile nu sunt toate cu tentă adult. La orice moment al zilei, vei găsi online o mulţime de utilizatori, dar camerele private, în care ai vrea să duci discuţia la un alt nivel, sunt mai tot timpul inaccesibile. Nu ai nevoie de cont decât pentru anumite opţiuni, poţi vorbi cu cel mult patru utilizatori în acelaşi timp, dar interfaţa nu este foarte atractivă.
Camfrog se aseamănă mai mult cu o aplicaţie de socializare, dar se ştie că este folosită de multe modele de videochat, drept urmare atrage un număr semnificativ de utilizatori masculini. Aplicaţia nu include camere private, pentru show-uri 18+, dar asta nu împiedică pe nimeni să fie provocator în faţa camerei. Aplicaţia este disponibilă pentru Iphone şi Android, are o interfaţă intuitivă, este uşor de accesat, dar conţine multe reclame şi va trebui să plăteşti dacă vrei să scapi de ele.
Aplicaţiile pentru smartphone-uri şi tablete demonstrează, din nou, că o mare parte din industria adult spre îndreaptă spre terminalele mobile, mai uşor de folosit, mai accesibile şi, dintr-un anumit punct de vedere, mai sigure pentru utilizatori.

Comments

Popular posts from this blog

Videochat, între mit şi realitate

Trans500 se pregăteşte să lanseze parodia “Kaitlyn Gender: Based on a Not so True Story”

Victoria Rae Black: economia porno îşi revine