Studio Videochat Constanta

Logitech HD Pro C920. Cea mai bună cameră web a momentului? www.flystudio.ro

În căutarea celei mai bune camere web, am descoperit un nume care apărea în majoritatea topurilor şi a review făcute de site-urile de specialitate - Logitech HD Pro C920. Nu m-aş putea pronunţa, pentru că nu am folosit-o, dar ştii vorba aceea... „când trei îţi spun că eşti beat, ar fi cazul să mergi să te culci?” Cred, deci, că o bază de adevăr trebuie să existe, din moment ce sunt atâţia care îi laudă proprietăţile. Am făcut un rezumat al acestora şi sper să vă fie de folos!
Logitech HD Pro C920 filmează în full 1080p, cu 30 frame-uri pe secundă, cu precizarea însă că varianta de 1080p este disponibilă doar în Skype. Totuşi, şi la 720p calitatea imaginii este mai mult decât decentă.

Funcţionează pe aproape orice desktop şi laptop şi se conectează uşor printr-un port USB 2.0. Autofocus-ul ajută să regleze claritatea feţei aproape instant, o treabă foarte bună mai ales pentru clienţii care îşi aleg modelele pentru o figură frumoasă. Chiar şi atunci când interlocutorul se mişcă, autofocus-ul indentifică din nou faţa, în comparaţie cu alte camere unde imaginea este neclară atunci când vorbitorul nu este static. Logitech HD Pro C920 foloseşte lentile optice de sticlă şi un senzor CMOS care oferă o claritate impresionantă. Din cauza lentilei de sticlă, este ceva mai grea decât alte modele, dar nu cu atât de mult încât asta să devină un impediment. Este compatibilă cu cele mai multe tipuri de trepiede şi are un cablu suficient de lung cât să îţi permită să o amplasezi mai departe de computer.
Sunetul este de asemenea clar, iar camera este prevăzută cu un microfon care captează deplin vocea ta şi reduce zgomotul de fond.
Camera Logitech HD Pro C920 costă sub 100 de dolari, undeva la 330 de lei, în funcţie de magazinul de unde o cumperi.

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust

Victoria Rae Black: economia porno îşi revine