TOP 10. Cele mai căutate STARLETE din 2015

10. Mia Khalifa
Mia Khalifa (Mia Callista) a devenit starletă pe Pornhub, fiind în 2014 cea mai căutată actriţă de pe site. Popularitatea a venit în cazul ei şi o doză de criticism din Orientul Mijlociu, din cauza originilor ei musulmane. Într-unul din filmele în care a jucat, Mia poartă un hijab, veşmând tradiţional pentru femeile din lumea arabă.
9. Eva Angelina
Eva Angelina a filmat de-a lungul carierei aproape 600 de producţii. În 2005 şi 2006, cei mai prolifici ani ai săi, a apărut în câte 95 de filme. A jucat fooarte mult alături de James Deen, Marco Banderas, Mark Ashley şi Sascha. Este bisexuală, iar asta se reflectă în naturaleţea scenelor de girl-on-girl action.
8. Lisa Ann

Lisa Ann (Lisa Anne Corpora) este cea mai matură actriţă de pe listă şi un nume de referinţă pentre genul MILF.  La cei 43 de ani pe care îi are, se poate mândri cu un corp impecabil şi un talent autentic. 
7. Madison Ivy
Madison Ivy este originară din Germania, dar stabilită în Statele Unite. Aree 26 de ani şi mii de producţii la activ. A prins valul de popuaritate şi nu pare să vrea să coboare prea curând de pe el.
6. Asa Akira
Asa Akira şi-a început cariera ca dominatrix, în urmă cu mai bine de un deceniu.  În unul din trei roluri, ilustrează fetişuri asiatice, fiind soţie la comandă, maseuză, purtând un kimono sau fiind acoperită cu sushi. Are o mulţime de premii la activ, inclusiv pentru cea mai bună performanţă şi cel mai sexy corp. 
5. Brandi Love
Brandi Love este a doua cea mai în vârstă acţrită din lista noastră. Este prolifică la categoria MILF şi Hot Wife, fiind în acelaşi timp şi o pricepută femeie de afaceri.

4. August Ames
August Ames este o prospătură în industrie şi pare că va avea o carieră reuşită, după numărul de fani pe care a reuşit să îl adune în doar doi ani de activitate. În 2015, a fost nominalizată la categoria „Cea mai bună nou-venită” la AVM Award, XBIY Award şi XRCO Award.
3. Sunny Leone
Sunny Leone (Karenjit Kaur Vohra) a renunţat la industria adult pentru a-şi încerca norocul în industria mainstream. Nu înainte de a câştiga o serie întreagă de premii şi de a face fericiţi o mulţime de fani. În 2010, a filmat o scenă de grup cu Eva Angelina, Teagan Preslez şi Alexis Texas, pe care publicul nu o va uita cu siguranţă prea curând.
2. Sasha Grey
Sasha Grey (Marina Ann Hantzis) este actriţă, model, musician, scriitor şi fostă starletă porno. Şi-a început cariera la o vârtsă fragedă şi s-a remarcat instant, fiind considerată la acea vreme următoarea Jenna Jameson. A jucat, printre altele, în Deep Throat 2, remake al uneia dintre producţiile de referinţă din industrie, Deep Throat, apărut în 1972.
1. Alexis Texas
Alexis Texas lucrează în industria adult din 2016 şi în doar câţiva ani, a devenit una dintre cele mai populare figuri din domeniu. De opt ani, câştigă premiu după premiu, în special la categoria „Cel mai fierbinte posterior”. Este măritată cu actorul Mr. Pete. 

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust

Pregătiri pentru Canada. QUEBEC EXPO 2015 va avea loc în perioada 6-9 august