Ai chef de joacă? Jocuri sexy pentru adulţi

Ai chef de joacă? Jocuri sexy pentru adulţi www.flystudio.ro

Cine spune că jocurile sunt doar pentru copii? Produsele din lista noastră sunt destinate exclusiv adulţilor şi s-ar putea ca la finalul jocului să ai chef de lucruri complet interzise minorilor...
Strip Chocolate este destinat cuplurilor care vor să îşi condimenteze viaţa sexuală într-un mod amuzant. Pe scurt, implică ciocolată şi diferite părţi ale corpului. Fiecare jucător va avea de executat  o „pedeapsă”, cum ar fi să lingă desertul de pe sânii partenerei.
Body Bingo poate fi jucat în cuplu sau în trei, dacă te simţi în stare. Roata se învârte şi, în funcţie de noroc, poţi câştiga un masaj, o mângâiere sau... ceva mai mult. Cert este că toate opţiunile includ atingeri şi este greu de crezut că nu vor conduce spre o partidă de sex.

Penthouse Sweet Surrender: The Game of Dominance & Submission se adresează celor care nu se sperie de puţin sado-maso. Este o variantă perfectă pentru începători, care au fantezii de aceste gen dar găsesc cu greu curajul să treacă la acţiune. Jocul include câteva accesorii indispensabile, dar şi un set de porunci care vor trebui executate. Spre plăcerea ambilor jucători!
 Let’s Fool Around este un joc extrem de simplu şi direct. Arunci două zaruri, unul conţinând o acţiune, iar celălalt o parte a corpului. Combinaţia va trebui executată. Jocul ocupă foarte puţin loc în bagaje şi este perfect pentru vacanţe condimentate.
Naughty Charades (Mimă) este varianta deocheată a clasicului joc de mimă, unde va trebui să mimezi lucruri precum „sex în duş” sau alte activităţi la fel de plăcute. Cu cât sunt mai mulţi participanţi, cu atât mai bine!
Loaded Questions, versiunea pentru adulţi, se joacă în minim patru persoane. Este un fel de Adevăr sau Provocare, condimentat cu întrebări deocheate, şi o ocazie bună ca să afli detalii murdare despre prieteni. 

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust

Victoria Rae Black: economia porno îşi revine