Asexuali sau demisexuali?

Asexuali sau demisexuali?

În ziua de azi, din ce în ce mai mulți oameni au probleme în a-și defini identitatea sexuală. Poate nu sunteți familiari cu termenul de "demisexual" sau "asexual" dar sunt termeni prin care sunt descrise acele persoane care în jurul lor un spectru ciudat de asexualitate. Adică sunt tinere, atrăgătoare, dar n-au chef să facă sex cu nimeni până nu sunt convinse că și-au găsit sufletul pereche. S-au făcut zeci de interviuri pentru a putea înțelege viața tinerilor asexuali și felul în care ajung la asumarea unei vieți fără urmă de sex în ea, dar mai ales pentru ca ceilalți să înțeleagă cu ce se mănâncă astfel de anomalie.
Asexualii nu se consideră deloc anormali în fața societății, așa cum nici lesbienele, nici homosexualii nu se consideră astfel. Este un altfel de mod de a-și trăi sexualitatea: adică în nici un fel, asta până când întâlnesc persoana potrivită. Văd relația cu altcineva ca o redescoperire a sinelui și raportat la sinele celuilalt, care, de cele mai multe, se plictisește tot așteptând semne de implicare la nivel epidermal.
În timp ce asexualii au o lipsă moderată de sex în comportamentul lor, în sensul că dacă-și întâlnesc jumătatea, pot totuși la un moment dat să facă sex, demisexualii în schimb nici nu vor să audă de latura sexuală a unei relații. Sunt genulde persoane care îți vor scrie scrisori de amor toată viața și te vor idealiza ca persoană, dar nu vor dori niciodată să treacă limita fizică. Sexul nu este o prioritate pentru ei. Ciudat, dar chiar există așa ceva în ziua de azi. 

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust

Victoria Rae Black: economia porno îşi revine