Despre sex… numai de bine!

Despre sex… numai de bine!

Mă număr printre (prea) puţinele norocoase care au fost învăţate că sexul este un lucru la fel de firesc ca oricare altul. Nu este un motiv să întorci capul, să priveşti ruşinată spre podea sau să încerci să schimbi imediat subiectul. Sexul este fericire, este putere şi, înainte de toate, este normalitate.
Dacă normalitatea este definită de majoritate, înseamnă că sexul reprezintă cel mai mare liant al omenirii, pentru că nimic nu este mai comun între oameni decât dorinţa. Cei care îl practică se bucură de el, iar cei care nu o fac se gândesc la asta. Şi totuşi, aceeaşi majoritate este cea care îţi pune lacăt pe buze şi judecă atunci când vorbeşti despre obscenul cuvânt SEX. Visăm la sex, dar în niciun caz să recunoaştem. Ne uităm la sex, dar nu cumva să spunem treaba asta. Facem sex, dar să nu ştie nimeni. Suntem o societate curată pe mâini şi mânjită între aşternuturi.
A refuza să vorbeşti despre sex este ca şi cum ai refuza să vorbeşti despre viaţă, despre hrană, despre pasiunile tale. De ce este în regulă să spunem că ne place să dansăm în club şi nu este acceptabil să recunoaştem că ne place să dansăm pentru iubitul nostru? De ce este firesc să ne lăudăm cu hainele de firmă dar nu şi cu lenjerie erotică pe care o cumpărăm? Şi aş putea pune pariu că în ambele cazuri, cea de-a doua variantă ne aduce mai multă plăcere!
Să spunem lucrurilor pe nume: Sexul place. Sexul vinde. Sexul se cumpără. Şi... am spus că sexul place?
Normalitatea în ceea ce priveşte sexul nu este dată de majoritate, este dată de fiecare individ în parte. Şi atâta timp cât îţi produce plăcere, nimeni nu ar trebui să aibă vreun cuvânt de spus. Cum era vorba aceea.... în război şi sex, totul este permis?! www.flystudio.ro

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust

Victoria Rae Black: economia porno îşi revine