Legi ciudate ale sexului in SUA

Legi ciudate ale sexului in SUA www.flystudio.ro
Și americanii, ca mulți alți oamenii, au multe tabuuri legate de sex si de sexualitate. Până mai săptămâna trecută s-a introdus o regulă într-o casă din Montana în care s-a intrzis purtarea hainele provocative, prinre ele numerându-se și niște pantaloni de yoga.
Dacă aveți de gând să călătoriți în America iată ce trebuie să știți ca să nu aveți probleme cu legile care privesc sexul.
În Alaska, de exemplu, este ilegal ca  elanii să facă sex pe străzile orașului. Tare ne-ar plăcea să aflăm cine poate opri o partidă de sex între elani și care este pedeapsa dată elanilor pentru așa indecență!  
Dacă ai de gând să cumperi o reptilă din Illinois trebuie să porți un avertisment prin care să spui că nu sunt de sărutat. Înțelegeți voi, pentru că sunt așa delipicioase și pufoase...
În Iowa vei intra într-un bucluc cât capul tău de mare dacă te săruți mai mult de 5 minute. Așa că ai grijă să porți un cronometru la tine.
Ai grijă ca în Indiana să nu te arăți vesel sau să gândești pozitiv, mai ales când te plimbi pe jos – este ilegal să ai o erecție în public, iar oamenii de-acolo cred că dacă zâmbești cam mult e posibil să treci printr-un act sexual mut.

În Nebraska, nu te mai poți căsători dacă ai avut gonoree. Pe bune acum, dacă totuși ai găsit pe cineva atunci când o aveai deja, înseamnă că aparțineți unul altuia, ce să mai... În Haddon Township, New Jersey flirtul este ilegal. La fel este și în San Antonio, Texas. Dar tot e bine, în Arkansas, de pildă, e mai rău. Flirtul te poate arunca direct în închisoare.
Cei din Tennessee sunt foarte stricți cu liceenii și studenții, nu-i lasă nici să se țină de mână în curtea școlii.
În timp ce sexul oral este consderat sodomie și este ilegal în Kansas, pentrarea anală cu degetul este permisă dar doar sub anumite circumstanțe.
În Washington poate să ți se confiște mașina dacă iei o prostituată de pe stradă și ești prins de poliție. Câinii și pisicile din California o duc foarte greu. Cei care le dețin trebuie să aibă un permis pentru sex, dacă vor să-și împerecheze animalele. Oare cum obțin permisul și ce fel de hârtii sunt necesare pentru întocmirea dosarului?
NU poți face sex dezbrăcat în curtea casei tale dacă ești din Bozeman, Montana. Se pare însă că sexul pe îmbăcatelea este în ordine, întrucât nu se specifică nimic în acest sens.
Bărbații din Miami n-au voie să poarte pantaloni cu bretele. Păcat. Fă-ți totuși un stoc de perdele dacă ești din Carlsbad, New Mexico, pentru că poți face sex în mașină numai dacă ai perdele la ea!
Mustăcioșii din Indiana nu au voie să se pupe cu alți oameni. Animalele însă se presupune că ar avea.

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust

Victoria Rae Black: economia porno îşi revine