Michael Douglas regretă atribuirea cancerul din gât vaginului soției sale

Michael Douglas regretă atribuirea cancerul din gât vaginului soției salwww.flystudio.ro

Michael Douglas care a înfruntat cancerul la gât un timp îndelungat, este aparent destul de bărbat să admită că, făcând de rușine, în public, vaginul soţiei sale (căreia i-a atribuit problemele sale de sănătate) nu a fost tocmai o mișcare inteligentă.
În 2011, Douglas a dat un interviu bizar publicaţiei „The Guardian” în care sugera că vindecarea, dar şi cauza apariţiei cancerului său la gât au avut aceeaşi sursă: o femeie. Acest cancer, specifică actorul în interviu, este cauzat de HPV (Virusul Papiloma Uman) care, de fapt, are o strânsă legătură cu, nici mai mult, nici mai puţin decât cunnilingus-ul (sex oral oferit femeii). Iar leacul acestui cancer este tot... cunnilingus-ul...”
Distinsul star de cinema nu s-a gândit nici o clipă că problemele lui medicale ar fi fost cauzate de anii sălbatici în care a băut alcool ca un peşte şi a fumat ca un drac gol; în schimb, i-a fost mai uşor să dea vina pe vaginul frumoasei sale soţii, Catherine Zeta-Jones, fâcând-o de râsul lumii hollywoodiene. Consoarta actorului (şi familia ei) s-a simţit adânc jignită, fapt pentru care Michael Douglas a ieşit recent, din nou, la rampă pentru a încerca să dreagă gogomănia afirmată atunci. Şi s-a pierdut în alte amănunte conform cărora, de fapt, ar fi vrut să facă un serviciu publicului îndemnând tinerii să se vaccineze (înainte de a deveni activi sexuali) împotriva virusului cu transmitere sexuală (HPV) care ar putea fi cauza anumitor tipuri de cancer -de col uterin, limbă și gât.
Iată un comentariu pe care-l oferim și noi gratuit celebrului actor: „Data viitoare când vei mai dori să vorbeşti, din orice motiv, în public, despre vaginul soţiei, NU o mai face! Sau măcar, lasă un doctor să îşi dea cu părerea despre subiecte atât de... delicate!”

Comments

Popular posts from this blog

Top 10 melodii pentru sex

Behind the scene. Cum arată mulajul făcut după sânii starletei Kendra Lust

Victoria Rae Black: economia porno îşi revine