SUMMIT despre LIBERTATEA SEXUALĂ la mijlocul lunii august, în SUA

SUMMIT despre LIBERTATEA SEXUALĂ la mijlocul lunii august, în SUA www.flystudio.ro

Woodhull’s Sexual Freedom Summit se va desfăşura în perioada 12 – 16 august, la Hilton Mark Center în Alexandria, Virginia. Aceasta este cea de-a şasea ediţie anuală a Summitului pentru drepturile şi sănătatea sexuală şi va avea un line-ul important de speakeri din domeniul medical, spiritual, profesionişti din domeniul adult şi reprezentaţi ai comunităţii LGBT. Scopul evenimentului este de a aduce toţi factorii laolaltă, în cadrul unor discuţii, mese rotunde, prezentări sau work-shop-uri, despre orice subiect legat de sexualitatea umană.
Summitul se adresează oricărei persoane interesate de acest segment: studenţi, medici, formatori, avocaţi, activişti pentru drepturile omului sau celor pur şi simplu curioşi.

„Woodhull’s Sexual Freedom Summit este locul unde pot veni toţi cei cărora le pasă de sănătatea sexuală, drepturile sexuale sau ale familiei. Nicio altă conferinţă nu se axează mai mult pe aceste aspecte.”, a declarat Ricci Levy, director executiv la The Woodhull Sexual Freedom Alliance.Programul summitului include de asemenea mai multe evenimente sociale, printre care şi gala „Vicki Sexual Freedom Award”.
Detalii puteţi găsi pe pagina oficială a evenimentului, www.sexualfreedomsummit.org.

Comments

Popular posts from this blog

Videochat, între mit şi realitate

Trans500 se pregăteşte să lanseze parodia “Kaitlyn Gender: Based on a Not so True Story”

Victoria Rae Black: economia porno îşi revine